få skrevet et eventyr hvor dit barn eller barnebarn er hovedperson!

KvalitetsfortællingerFå et eventyr, hvor dit barn er hovedperson i en magisk verden med hekse, trolde og andre overnaturlige væsener. Dit barn (eller en hel søskendeflok) kommer ud på en rigtig eventyrrejse og må kæmpe sig igennem forskellige prøvelser, før, som i de fleste børneeventyr, ender lykkeligt.

Ingen stereotyper om hjælpeløse prinsesser og drenge, der ikke græder. Men et eventyr tilpasset netop dit barns personlighed og interesser sat ind i en spændende ramme og lærerige prøvelser.

Dit barn får kvalitetstid med dig, når du læser op, og dertil læring om livets små og store dilemmaer - for sådan er eventyr!

Mine eventyr er ikke bare en historie, hvor barnets navn skiftes ud. Det er helt unikke fortællinger med høj litterær kvalitet, skrevet fra bunden og kun til dit barn.

Jeg er uddannet cand.mag i dansk og historie, og i mine eventyr trækker jeg på al min viden om de store gamle fortællinger tilsat et moderne og sprudlende sprog. Både du og dit barn får lidt at snakke om, og noget at tænke over.


Læs mere her nedenfor om, hvorfor et personligt eventyr er en fantastisk gave.