Alle har en spændende historie at fortælle!

Få hjælp til at skrive din egen livsfortællingDet er også relevant for dig! Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt. Det behøver man ikke være rig eller berømt for. Men den mundtligt overleverede historie overlever kun så længe, der er nogen, som kender den, til at fortælle den videre. Når først den er skrevet ned, så kan den leve for altid, og kommende generationer i familie og slægt kan have glæde af den og lære af den. Mit råd til dig er derfor: Skynd dig at komme i gang med at skrive din livsfortælling ned!

Og hvis det virker for uoverkommeligt, så er der hjælp at hente lige her.

Du får en trykt bog, som er skrevet på baggrund af de fortællinger om dit eget liv, som du deler med mig.

Jeg laver et interview med dig og optager det på diktafon. Du bestemmer selv, om du vil fortælle kronologisk eller om der er bestemte begivenheder i dit liv, du gerne vil fordybe dig i. Jeg hjælper dig med at strukturere din fortælling, mens jeg nedskriver den, så du får en sammenhængende og læseværdig fortælling.


Her nedenfor kan du læse om, hvorfor det er vigtigt at fortælle sin livshistorie.


PRIS


Prisen er kr. 9.399 kr.


Inkluderet i prisen er: 1 interview af 1½ time, efterfølgende nedskrivning af fortælling, redigering og korrekturlæsning, opsætning til bogtryk, 1 paperback-bog (flere kan bestilles) hvor billeder kan medtages, forsendelse af bog.


Ikke inkluderet er: Eventuel transport (standard togbillet)


Ønskes mere end 1 interview, er prisen for efterfølgende interviews med efterfølgende nedskrivning kr. 5.000.


Et interview på 1½ time giver i min erfaring ca. 25-50 bogsider (A5) inkl. billeder. Det afhænger af folks fortælleglæde og fortælletempo. Jeg plejer at være god til at få folk til at åbne op og glædes ved at fortælle, men tempoet er meget individuelt og jeg presser ikke folk. Det skal være en god oplevelse for den, som fortæller.


Jeg gør opmærksom på, at denne service ikke pålægges moms, da den hører under skatteregler for "kunstnerisk skaben".