Hjælp til at skrive din livsfortællingEr du gået i gang med at skrive, men gået i stå? Har du en hel fortælling liggende i skrivebordsskuffen, eller er du slet ikke begyndt? Jeg hjælper dig gerne, så du får færdiggjort din fortælling og kan give din familie og venner et fint bogværk som gave, hvis du har lyst til det.Der er flere muligheder for at få hjælp:


1) Jeg interviewer dig i op til 1½ time og nedskriver bagefter din livsfortælling. Du får en trykt bog med din fortælling og dine billeder. Du kan tilkøbe ekstra interviews. Du kan læse mere om den løsning ved at klikke her.

Pris kr. 9.999 kr. Denne ydelse er momsfritaget.


2) Vi tager én god snak på telefonen om, hvordan du kan gribe skriveprocessen an, men du skriver selv. Bagefter får du hjælp til at få din bog trykt eller selv-udgivet hos BoD. Det forudsættes, at din tekst foreligger i word-format, og at du enten selv har indsat eventuelle billeder i teksten, eller har lavet en meget præcis oversigt over, hvor billederne skal være.

Pris: 4.800 kr./inkl. moms, som afregnes forud.


3) Du skriver selv, eller har måske allerede skrevet din livsfortælling uden forudgående sparring med mig. Jeg hjælper dig med at sætte den op til tryk eller selv-udgivelse. Det forudsættes, at din tekst foreligger i word-format, og at du enten selv har indsat eventuelle billeder i teksten, eller har lavet en meget præcis oversigt over, hvor billederne skal være.

Pris: 4.375 kr./inkl. moms, som afregnes forud.


Du kan derudover få skrivehjælp i form af rådgivning, redigering, læsning & feedback over e-mail til din skrivning og din tekst både undervejs og når din tekst er ved at være færdig. Du kan også få korrekturlæsning af din tekst. Der afregnes per påbegyndt halve time med månedlig fakturering. Pris: 440 kr. per time inkl. moms


Jeg er meget fleksibel og vi finder en løsning, som passer netop dig. Timeprisen er 350 kr. ekskl. moms/440 kr. inkl. moms.

Legatansøgning?


Jeg skriver gerne et prisoverslag til dig, som du kan bruge, hvis du vil kaste dig ud i at søge et legat til at finansiere din livsfortællings udarbejdelse og tryk. Jeg kan også hjælpe med at skrive eller redigere selve legatansøgningen, men kan ikke garantere dig et positivt resultat af ansøgningen. Du kan finde en oversigt over danske legater her


Du kan læse en anbefaling af mit arbejde med livsfortællinger her:


Vi har i familien været meget glade for at samarbejde med dig omkring udarbejdelse af mine forældres barndoms- og ungdomserindringer. Ideen opstod hos min datter, der ønskede, at familiehistorierne ikke blev glemt. Mine forældre havde det rigtig godt under dit interview af dem. De følte sig lyttet til, og dine spørgsmål til deres fortælling fik uddybet og udvidet deres erindringer. Vi er meget glade for resultatet, og i familien har vi nu alle et eksemplar af bogen, der med billeder og tekst er et meget vigtigt stykke familiehistorie. Og hvor er det også fantastisk at have lydfilen fra dit interview.

Marianne Holst Gydesen, Kolding, 2020

Husk, at du kan købe min bog: "Skriv din livsfortælling - hvorfor og hvordan" (eller låne den på biblioteket), hvor du får en del gode og praktiske råd og tips til at skrive din livsfortælling. Du kan finde bogen ved at klikke her.